Igazán egyszerűen tölthet le ezzel az eszközzel

Közvetlenül a böngészőjéből tölthet le képeket, hivatkozásokat és egyéb letölthető tartalmakat a lehető legegyszerűbben ezzel a kis kiegészítővel.

Firefox böngészőhöz készült a DownThemAll nevű kiegészítő (korábban néhány mondatban már utaltunk rá),  amelyet innen lehet letölteni.

A települése, illetve a böngésző újraindítása után már használatba is vehető. Az eligazodásban egy félig-meddig magyar nyelvű felület segít (egyelőre nem sikerült teljesen lefordítani), mi több, még kis videók is felkerültek, hogy tényleg egyértelmű legyen a kiegészítő használatának mikéntje.

A továbbiakban, ha egy weboldalra lépünk, és onnan letöltenénk valamit, egyszerűen kattintsunk rá a jobb egérgombbal, és máris egy kibővített helyi menüvel találkozunk. Mindenekelőtt megjelenik a DownThemAll-lal történő mentési lehetőség: természetesen megadhatjuk, hogy milyen mappába és milyen néven mentsen a letöltésmenedzser.

A kiegészítő felkínálja az úgynevezett OneClick! lehetőséget is – ekkor, anélkül hogy bármire rákérdezne, az alapbeállításokban szereplő paraméterek szerint ment a program.

A letöltésmenedzserrel kötegelten is menthetünk, azonban a jobb egérgombos helyi menüben természetesen csak akkor jelenik meg a DownThemAll, illetve a OneClick lehetőség, ha van mit letölteni a szóban forgó oldalról.

forrás: hvg

2013-08-21Szoftverhírek