Mester-Team

Bemutatkozás

Egy weboldal elkészítése ma már nem nagy dolog, de gyorsan változnak az igények, miközben folyamatosan fejlődik a programozási nyelvek tudománya is. Éppen ezért amellett az alap elvárás mellett, hogy egy cégnek, vagy magánszemélynek egyedi és kiemelkedő honlapja kell, hogy legyen, ma már az is szükséges, hogy közösségi kommunikációt folytasson és pozitívumnak számít, ha mobilon is ugyanazt adja, mint egy személyi számítógépen. Éppen ezért csapatunk célja az, hogy minden területen helyt állva segítsük az Ön előre jutását.

Tagjaink között képzett szakemberek vannak, akik élvezettel végzik a munkájukat, mert ez a hobbijuk is egyben, éppen ezért nem sajnálják az időt arra, hogy utána járjanak a legújabb trendeknek, megtanulják az újabb és újabb technológiákat. Ugyanakkor munkájukat több éves szakmai tapasztalat előzi meg, melyet más-más cégeknél szereztek meg. Odafigyelnek az aprónak tűnő részletekre, alapos, tiszta, optimalizált kódokat írnak, hogy weboldala minden böngészőben gyorsan, és ugyanúgy jelenjen meg.

Előszeretettel vállalunk nagyobb megbízásokat, komplex portálok készítését, ugyanakkor gyorsan és precízen építjük fel az egyszerűbb bemutatkozó oldalakat is. Nem akadály egy facebook applikáció kivitelezése sem, valamint segítséget tudunk nyújtani közösségi médiában való megjelenésben, online marketingben.

Elérhetőségek

Tel: 06-70/416-9200
Mail:info@mester-team.hu

Szabó Henrietta

Front-end fejlesztő

Bemutatkozás

2008 óta foglalkozom programozással. Először a HTML-lel, C programozási nyelvvel ismerkedtem meg, majd a PHP és javascript tanulmányozásával folytattam. Web-programozóként végeztem, így leginkább a weben tevékenykedem, mint sitebuilder/programozó. A honlap építés a kedvenc területem a legújabb technikák igénybe vételével. Emellett a szövegírás az erősségem, amit a keresőoptimalizálás során szoktam felhasználni.
Marketing és reklámügyintézőként 2008-ban végeztem, azóta az online marketing is a szakterületemmé vált. Facebook oldalak felügyeletét, moderálását 2 éve aktívan végzem.

Kompetenciák

HTML, HTML5, CSS2, CSS3, Photoshop, SEO, jQuery, PHP, MySQL

Elérhetőségek

Mail:szabo.henrietta@mester-team.hu

Csík Miklós

Back-end fejlesztő

Bemutatkozás

2004-ben váltottam pályát és tértem informatikai vonalra, amikor is felvételt nyertem az ELTE informatikai karára programtervező matematikusi szakra. Már kezdetektől a webfejlesztéssel kapcsolat tárgyak keltették fel az érdekélődésem. 2005 óta kísérem figyelemmel a programozás fejlődését. Kezdetben a C, C++ programozási nyelvvel ismerkedtem meg, de kódoltam már C#, java, haskell, assembly és más programozási nyelven is. Szintén 2005-ben ismerkedtem meg jobban a html és css lehetőségeivel, hamarosan a javascript által nyújtott lehetőségek elsajátításával töltöttem az időt. 2006-ban kezdtem el foglalkozni a php-mysql párossal, azóta folyamatosan kisebb szünetekkel használom a html-css-javascript-php-mysql csoportosítást.
Munkáim közt szerepel:

  • bemutatkozó statikus oldal
  • bemutatkozó dinamikus oldal adminisztrációs felülettel
  • blog motor
  • összetett fórum
  • portálrendszer

Kompetenciák

HTML, HTML5, CSS2, CSS3, PHP, javascript, jQuery, Ajax, MySQL

Elérhetőségek

Mail:csik.miklos@mester-team.hu

Bölcsesség

Vicces

Humor

Pesszimizmus

Optimizmus