Webdesign

Azt tervezi, hogy megjelenik a weben, hogy minél többen elérjék? Fontos, hogy már a weboldala látványvilága megfelelő legyen. Kreatív munkatársaink az Ön elmondása alapján alakítanak ki látványterveket web ergonómia és tipográfiai szempontokat figyelembe véve.

Arculatterv

Van egy cége, de nincs arculata? A megjelenés fontos az emberek szemében, minél egységesebb, annál nagyobb bizalmat élvezhet. Grafikusaink az Ön instrukciói alapján készítik el arculattervét, melybe bele tartozik a webdesign, szóró anyagok, plakátok, ajándéktárgyak, irodai felszerelések, autó brand.

Weboldal készítés

Profin akar megjelenni a weben? Munkatársaink alapos szakmai felkészültséggel állnak az Ön rendelkezésére. A végeredmény egy optimalizált oldal, mely megállja a helyét minden böngészőben, illetve operációs rendszeren és az összes felbontáson jól mutat.

Facebook oldal

Szeretne részt venni a közösségi médiában? Segítünk elkészíteni Facebook oldalát. Megtervezzük a profil és borító képét, valamint az oldal megjelenését.

Facebook alkalmazás

Másképpen is szeretne megjelenni a közösségi médiában? Ha Önnek nem elég egy egyszerű profil, elkészítjük alkalmazását, mellyel még könyebben növelheti rajongói táborát.

Wordpress oldalkészítés

A wordpress egy tartalomkezelő rendszer, mellyel még jobban keresőoptimalizált weboldalt készíthetünk. Felhasználható témái esztétikus megjelenést biztosítanak és megfelelnek a webes szabványoknak.

Weboldal karbantartás

Egy jól működő weboldal is elavultá válhat akár egy hónap alatt. Éppen ezért ügyfeleinknek ebben is segítünk. Weboldal karbantartás során megoldjuk a weboldal funkcionalitásából, működéséből fakadó hirtelen leállás problémáját, segédkezünk a frissítésben és naprakészen tartjuk honlapját.